KUMPULAN RUNNER

RUNNER Grup, dumasar di Xiamen, Cina, geus dedicated ka inovasi, panalungtikan téhnologi jeung ngembangkeun manufaktur canggih kantos saprak sajarahna pikeun 42 taun kaliwat "Smart, Imah jeung Kaséhatan" mangrupakeun unsur inti dina raraga pangiriman misi na.

Saatos opat dekade, RUNNER parantos mekar janten lima kategori utama, kalebet K&B, Cai, Udara, Perawatan Kaséhatan sareng Pabrikan Lanjutan kalayan langkung ti 10 anak perusahaan kalebet XIAMEN RUNNER, EASO, FILTERTECH, NINGBO RUNNER, APIS AND THAILAND RUNNER

Tempo deui

Bérita paling énggal

  •  A grand goundbreaking ceremony
  • RUNNER Group speeds up the digital transformation.
map

Eupan balik

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami